Maha Woman by Giulia Nahmany

Crează o identitate puternică a podcastului tău printr-un decor personalizat

Podcast
Brief
Client
Scop
Sector

Maha Woman by Giulia Nahmany

Podcast Custom-Made

Lifestyle

Despre proiect

Pe măsură ce tot mai mulți creatori de conținut se înghesuie pe piața podcasturilor, devine important să te alături trendurilor în stadii incipiente. În acest moment, acest lucru înseamnă crearea de podcasturi video!

Cu peste 424 de milioane de ascultători de podcast la nivel internațional în 2022, vrei ca podcastul tău să iasă în evidență. Conform unui raport media, YouTube începe să depășească Spotify și Apple ca platformă preferată pentru ascultarea podcasturilor.

Pe lângă calitate video înaltă și calitatea audio impecabilă, care sunt caracteristicile nenegociabile ale unui podcast de succes, un alt aspect extrem de important ale unui podcast în format video este decor personalizat ADN-ului de brand.

Pentru anumiți creatori de conținut, ai căror comunități au depășit ordinul miilor, calitatea producției și atenția acordată detaliilor, precum set design-ul de filmare, a devenit o condiție obligatorie. Acesta este și cazul de față, în care, Giulia Nahmany, celebra actriță, producătoare, antreprenor și Chief Wellness Officer @Maha App ne-a contactat pentru realizarea unui podcast un show multimedia integrat pentru comunitatea ei, optând astfel pentru pachetul nostru de producție podcast cel mai complex.

Realizat în colaborare directă cu inițiatorul proiectului, Giulia, care a venit cu ideea, tematicile și lista de invitați, podcastul Maha Woman a presupus pentru echipa Amaze, dezvoltarea conceptului și a design-ului personalizat, precum și producția integrală a materialelor de bază precum și a materialelor tactice. Susținând ideea că adevărata autenticitate se manifestă atunci când toate aspectele vieții tale sunt în armonie, podcastul Maha Woman își propune să ofere o platformă semnificativă de informații curatoriate despre stil de viață sănătos, holistic beauty, spiritualitate și healthy mindset. Astfel, obiectivul Amaze a fost dezvoltarea unui concept de impact, atât din punct de vedere vizual, prin decorul de filmare personalizat, cât și din punctul de vedere al conceptului de identitate vizuală, ce a constat în elementele de branding ale podcastului (intro, outro, cover art & sound design) pentru ca podcastul să aibă o identitate clară și se conectează cu audiența dorită, mai exact cu comunitatea numeroasă pe care Giulia a reușit să o creeze în jurul acestor valori și mindset.

Implicarea Amaze

Creație. Concept și producție set design personalizat conform ADN-ului de brand. Regie și producție video. Atribuțiile noastre au fost asigurarea calității imaginii și a sunetului din timpul conversației dintre Giulia și invitații săi, prin înregistrare video multi-cam și dezvoltarea conținutului pentru materialele tactice de promovare (promo video).

Am contribuit la definirea propunerii de valoare unică a podcastului, a audienței țintă și a tonului și stilului general. Am asigurat coerența prezentării vizuale pe diferite platforme, ajutând podcastul să se remarce și să-și construiască o marcă recunoscută.

În ce a constant job-ul nostru?

 • Branding & Visual Identity;
 • Set design concept;
 • Concept imagine podcast: intro, outro, burtiere, state-of-the art cover art;
 • Photography;
 • Producție video multicam;
 • Color grading;
 • Sound Design & Audio mastering;
 • Editing;
 • Animation;
 • Script & promo;
 • Sound Design and Music

Rezultat: emoție și interes crescut

Episodul pilot Maha Woman a obținut rezultatele dorite prin experiența digitală integrată pe care a oferit-o prin combinarea imaginii cu povestea creată în jurul discuțiilor dintre moderator și invitați. Propunerea Amaze de a produce un Podcast în format video cu decor personalizat, a contribuit la amplificarea mesajului în următoarele moduri: la transmiterea unui mesaj autentic prin intermediul comunicării nonverbale și crearea de materiale de promovare estetice și impactante.

Testimonial

Descarcă ebook-ul "Crafting & Launching YOUR PODCAST"

Invață cum să faci primul podcast

Felicitări, te-ai abonat cu succes la newsletter
Oops! A apărut o eroare la abonarea la newsletter, te rugăm să mai încerci o dată.
Vom folosi adresa de email exclusiv pentru comunicările comerciale pentru care ți-ai dat acordul
Our productions

Alte proiecte

Curs Digital
August 28, 2023
Business coaching transformat în produs digital
Ana Nicolescu, Business Coach & Change Strategist, ne-a contactat pentru producția cursului ei digital, Curs Plan de Business, Gândire de Antreprenor și Strategie de Comunicare,
Citește tot articolul
Curs Digital
August 28, 2023
Digitalizarea expertizei în wellbeing profesional prin producția unui micro curs
Corina Demeter ne-a contactat pentru producția unui curs digital prin care își propunea să își transpună expertiza dobândită de-a lungul anilor ca expert în Resurse Umane
Citește tot articolul
request an offer

Contact

Pentru orice întrebare cu privire la serviciile noastre sau pentru a cere o ofertă personalizată, completează acest formular și te vom contacta în cel mai scurt timp.

*Nu vom trimite datele tale nimănui, adresa de email va fi folosită doar în scopul contactării

Am primit cererea ta de ofertă, în cel mai scurt timp te vom contacta pentru a clarifica nevoile tale.
A apărut o eroare în trimiterea formularului, te rugăm să mai încerci o dată.