Condiții de rezervare și anulare

Conditii de rezervare

Programarea pentru sesiuni de filmare one time se realizează online, pe platforma de booking disponibilă pe site-ul studioului
Plățile sunt efectuate prin card, online, direct de pe platforma de rezervare (prin procesatorul de plăți Netopia Payments);
Rezervarea fermă (blocarea slotului selectat) va fi confirmată numai după efectuarea plății.

Condiții generale de anulare

1. Politică de neprezentare (no-show)
În situația în care nu vă prezentați, nu se oferă rambursare.

2. Politică de anulare pe termen scurt
În cazul anulării unei rezervări confirmate cu mai puțin de 7 zile înainte de eveniment, se va aplica o taxă de 100% din toate costurile.‍

3. Anulare cu 10 până la 7 zile înainte de data producției
Dacă o rezervare confirmată este anulată cu 10 până la 7 zile înainte de eveniment, se va percepe 25% din toate costurile;‍

4. Anulare gratuită cu mai mult de 10 zile înainte de data producției
În situația în care o rezervare confirmată este anulată cu mai mult de 10 zile înainte de data producției, nu vor exista costuri asociate.

Condiții generale de livrare

Materialele înregistrate vor fi livrate clientului pe un link de cloud securizat cu parolă, și vor fi stocate de către AMAZE pe o perioadă de 15 zile dacă contractul nu stipulează alți termeni.

După expirarea perioadei de stocare de 15 zile AMAZE își rezervă dreptul de a șterge materialele clientului în funcție de necesarul de spațiu disponibil fără o notificare prealabilă.

Pentru produsele de tip instant, materialul se va livra într-un termen de până la 48 de ore de la finalizarea înregistrării, pentru alte tipuri de produse livrarea poate fi condiționată de achitarea integrală a facturilor către AMAZE.

Regulament Studio

Utilizatorii spaţiului trebuie sa respecte liniștea și spațiile celorlalți Beneficiari şi Vecinilor.
Respectarea liniștii: Utilizatorii spațiului sunt obligați să respecte liniștea și spațiile celorlalți Beneficiari și Vecini.
Confidențialitate: Nu este permis realizarea de fotografii, înregistrări audio sau video privind activitatea celorlalți Beneficiari și nici asupra spațiilor închiriate de aceștia.
Atitudine colaborativă: Utilizatorii spațiului se angajează să aibă o atitudine colaborativă și să nu susțină acțiuni de concurență neloială pentru instituția Prestatorului.
Responsabilitate pentru curățenie: Utilizatorii spațiului au obligația de a asigura curățenia propriului spațiu și de a păstra curățenia în zonele comune aferente spațiului.
Controlul accesului: Utilizatorul spațiului nu are voie să permită accesul sau să introducă persoane neautorizate în spațiul de incubare fără autorizarea AMAZE.
Utilizarea bunurilor: Utilizatorii spațiului sunt obligați să folosească bunurile puse la dispoziție în baza Comenzii de Prestări Servicii doar în interiorul spațiului.
Manevrarea cu grijă: Utilizatorii spațiului vor manevra, manipula și folosi toate bunurile AMAZE cu grijă. În caz de stricăciuni, aceștia pot fi obligați la plata acestora conform dispozițiilor Contractului de Prestări Servicii semnat.
Echipamentul pus la dispoziție: Echipamentul necesar desfășurării activității, furnizat de către AMAZE la cererea Beneficiarului, trebuie manevrat cu grijă. În caz de stricăciuni, utilizatorii pot fi obligați la plata acestora conform contractului semnat.
Prelungirea timpului: Prelungirea timpului nu poate fi garantată. Rezervați cât timp credeți că aveți nevoie.
Rezervări și întârzieri: Rezervările se fac în cicluri orare, iar orice prelungire, chiar și cu 10 minute, implică perceparea costului întregii ore. Este important să ajungeți la timp, iar întârzierile nu pot fi compensate. De asemenea, nu ajungeți prea devreme.