Podcasturi lansate cu scopul promovării
Congresului Medical Surgicon 2022

Producție podcast instant ca material tactic pentru promovarea unui congres medical

Brief

Client:

Surgicon | Romanian Student Society of Surgery

Scop:

Producție Podcast | Pachet Instant

Sector:

Medical

Context

La începutul lunii aprilie al acestui an, am fost contactați de către Societatea Studențească de Chirurgie din România, pentru producția unei serii de podcasturi ce aveau ca rol promovarea Congresului Surgicon 2022.

Producție

Brieful a fost foarte simplu: Asociația avea nevoie de un spațiu de producție cu echipamente de calitatea înaltă, de o echipă specializată de producție și de un decor minimalist dar care să denote profesionalism, care să fie în concordanță cu topicurile științifice ce urma a fi abordate în cadrul seriei de podcast-uri. Plecând de la acest brief și de la informația primită din partea clientului, referitoare la faptul că există un departament de editare video în interiorul Asociației, recomandarea noastră de producție s-a îndreptat către Pachetul de Producție Instant.
În acest sens, am programat sesiunile de înregistrare, în funcție de disponibilitatea Studioulul de Podcast permanent, a moderatorilor, dar și a invitaților, am înregistrat materialul într-un format audio-video, cu un ansamblu tehnic multi-cam, iar înregistrarea a fost realizată în regim de live, cu ajutorul unei console de live streaming, pentru ca la finalul sesiunii să putem preda materialele video premontate.

Testimonial

”Materialele sunt foarte calitative, faptul ca avem filmările întregi de pe fiecare camera ne ușurează munca în alegerea unor secvențe relevante pentru intro și materialul în sine a fost foarte bine realizat, munca noastra legat de podcast in sine e foarte usoara si materialul finit arată foarte bine, felicitări pentru profesionalism!

Mulțumim foarte mult pentru colaborare!”

Andrei Barnonschi
Technical Team Co-Coordinator | SURGICON 2022

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?