Lansare de companie transmisă live pentru o audiență globală

Live Streaming pentru Growth Leadership Consulting

Brief

Client:

Growth Leadership Consulting | Transmisiune live

Scop:

Eveniment transmis live pentru o audiență globală

Sector:

Consultanță

Growth Leadership Consulting este o companie nou lansată, care, avea nevoie de un eveniment de lansare internațional, pentru a putea avea o conversație în timp real cu o audiență globală. Evenimentul care a avut o durată de aproximativ 60 de minute și s-a transmis pe canalul companiei de YouTube.

Producție

Transmisiunile live sunt un mod incredibil de a vă connecta cu o audiență sau comunitate. Sunteți capabili să transmiteți informații direct către public și ei pot interacționa cu dumneavoastră în timp real. Aceasta interacțiune directă face ca transmisiunile live să fie extrem de puternică și captivantă. Oamenii sunt mai dispuși să își investească timpul într-o transmisiune live decât într-un film transmis la tv, deoarece simt ca interacționează direct cu dumneavoastră. Prin urmare, dacă aveți intenția de a transmite un mesaj către o audiență, transmisiunile live sunt o opțiune grozavă. Poți fi sigur ca oamenii te vor asculta și te vor urmări atent.

Clientul a avut nevoie din partea noastră de următoarele servicii:

Concept graphic design pentru dezvoltare key visual și cartoane pentru regia video, regie video și video multicam. În timpul transmisiunii, au avut parte de servicii de event management și fotografie de eveniment.

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?