Digitalizarea expertizei în wellbeing profesional
prin producția unui micro curs

Productie curs digital, Professional Wellbeing pentru Corina Demeter

Brief

Client:

Corina Demeter | Professional Wellbeing Coach

Scop:

Producție Curs Digital

Sector:

Professional Wellbeing

Corina Demeter ne-a contactat pentru producția unui curs digital prin care își propunea să își transpună expertiza dobândită de-a lungul anilor ca expert în Resurse Umane, împletită cu specializarea ei în Psihologie și Științele Educației, într-un produs digital, pentru a putea atinge câți mai mulți oameni ce au nevoie de consiliere în carieră.

Producție

Împreună cu Corina am dezvoltat un curs de tip microlearning, compus din 10 module, pentru care am creat un set design (decor) de filmare care să potrivească ADN-ului de Brand Personal al Specialistului. Un decor care să inspire starea de calm și reflecție, stări necesare parcurgerii programului.

Pe lângă set design, am dezvoltat și un video de promovare multi-format, pentru a fi adaptat tuturor rețelelor de socializare pe care cursul urma să fie promovat, care să prezinte informația într-un mod cât mai captivant în doar 90 de secunde. Creația pentru acest material tactic a fost făcută de echipa Amaze, conținând texte overlay, jingle și ilustrații B-Roll de tip stock footage relevant care să potențeze conținutul valoros pe care Specialistul l-a avut de împărtășit cu comunitatea sa.

Producția a constant într-un ansamblu tehnic multi-cam, sistem de înregistrare sunet tip lavalieră și ansamblu de lumini profesionale de studio și a avut loc în spațiul de producție Amaze, care se află în centrul orașului București.

După finalizarea editării, cursul a fost publicat pe website-ul Specialistului și s-a bucurat de un real succes în rândul comunității sale. În link-ul alăturat puteți urmări prezentarea completă a cursului https://corinademeter.ro/amprenta-mea-in-lume/

Testimonial

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?