Creșterea prezenței în online a brandului
printr-un podcast de travel custom made

Producție podcast audio-video pentru Eturia Journeys

Project Description

Client:

Eturia Journeys

Scope:

Producție Podcast Audio-Video

Sector:

Turism

Context

Turismul este un domeniu extrem de variat, care cuprinde atat activități legate de călătoriile în scopuri turistice, cât și servicii sau produse specifice acestui sector. În ultimii ani, industria turismului a cunoscut o creștere semnificativă, iar podcasturile devin tot mai populare în rândul celor interesați de aceasta nișă. Acesta este și cazul de față, în care, clientul nostru, Eturia Journeys – o companie de turism 100% românească, cu o istorie de pe piața locală de travel din 2007, însoțindu-și turiștii în vacanțe din cele mai îndepărtate zone ale globului – ne-a contactat pentru dezvoltarea unui podcast branded în format audio-video. Obiectivul a fost creșterea prezenței brandului în mediul online, în special pe canalele proprii, cu focus pe creșterea audienței pe canalul brandului de Youtube. 

Eturia Journeys Podcast este un podcast de călătorie care prezintă interviuri cu experți din industrie. În fiecare episod, gazda podcastului, Vlad Petreanu, poartă o conversație cu un invitat diferit, pe teme aplicate zonei sale de specializare. Acestea acoperă subiecte precum sfaturi de călătorie în destinații exotice, ghiduri pentru destinații și informații insider.

Alte obiective de brand ce au fost atinse prin podcast au fost:

  • Întărirea poziție ca lider de piață în industria de travel pentru brandul Eturia Journeys;
  • Creșterea sentimentelor pozitive legate de brand și loializarea clienților prin comunicarea autentică de tips & tricks din industrie într-o manieră autentică și distractivă, în timp ce primeau informații valoroase despre organizarea călătoriilor. Singura constantă fiind provocarea de a implica consumatorii într-o conversație despre pasiunea pentru călătorie;

Project Description

  1. Concept creativ. Am dezvoltat un set design de filmare care să recreeze atmosfera de vacanță, cu ajutorul studioului nostru The Photo Studio, care se definește prin multă culoare, panouri vegetale și o lumină de contur care să trimită cu gândul la o coastă însorită în timpul orei de aur. Acest studio are o atmosferă foarte relaxată, care este perfectă pentru specificului acestui podcast: iluminatul este cald și primitor, iar culorile sunt luminoase și vesele. Acest lucru face să te simți ca și cum ai fi în vacanță, chiar dacă doar vizionezei podcastul de acasă.
  2. Branding. Concept vizual pentru intro personalizat, burtiere și thumbnail;
  3. Înregistrare voice-over &  jingle;
  4. Dezvoltarea de materiale tactice. Am dezvoltat video trailer și am convertit video-urile în format păstrat și vertical pentru social media;

Dacă vă interesează să aflați mai multe despre industria turismului, acesta este podcastul pentru tine. Fiecare episod este plin de informații utile și povestiri inspiratoare. Ascultă-l astăzi!

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?