Conferința #Marea Organizare – transformată în eveniment digital ca urmare a pandemiei

Project Description

Client:

Cosmina Bucur – Conferință-Eveniment #MareaOrganizareLIVE

Scope:

Live Streaming

Sector:

Lifestyle

Project Description

#MareaOrganizareLIVE este o conferință-eveniment organizată anual de Diana Mihăilă, Master Professional Organizer – Primul Specialist în Soluții de Organizare din România. 

Diana Mihăilă, fondatoarea comunității Idei Organizare (cea mai mare comunitate de profil din țara noastră) organiza această conferință cu mult succes de dinainte de pandemie, dar în format de eveniment tradițional. Pandemia însă a făcut necesară transformarea sa într-unul online, pentru ca dialogul valoros cu comunitatea să fie unul constant. În anul 2021 am avut prima colaborare, Diana alegându-ne pe noi pentru realizarea transmisiunii live în format digital. În mai 2022 a avut loc cea de-a doua ediție, pentru care am continuat formatul început cu un an în urmă. 

Atribuțiile noastre au fost asigurarea calității imaginii și a sunetului din timpul conversației pe care Diana a avut-o cu invitații săi, prin înregistrare video multi-cam, precum și serviciile de regie video necesare pentru interconectarea elementelor grafice cu imaginile real-time din platou, dar și a video-urilor sponsorilor conform agendei evenimentului. 

Un alt aspect important, specific acestui tip de proiect, a fost necesitatea de a surprinde elemente de detaliu din timpul demonstrațiilor practice, pentru care am folosit overhead camera. Acest tip de cameră este capabil să capteze imagini clare și detaliate ale produsului fără a fi afectat de mișcările operatorului. O caracteristică foarte importantă, în special pentru video-tutoriale, unde se dorește ca urmăritorii să poată vedea pașii exacți, fără a fi distrași de mișcări inutile. Pe lângă acest beneficiu, folosirea unei camere overhead poate face experiența mai interactivă și mai interesantă pentru spectatori. 

Beneficiile transmisiunilor live sunt multiple. În primul rând, acestea le permite oamenilor să aibă acces la prezentările și informațiile transmise fără a fi nevoie să fie prezenți în persoană. Lucru ideal pentru cei care locuiesc în afara unei anumite zone sau care au un program încărcat și nu pot asista fizic la eveniment. De asemenea, astfel de transmisii oferă posibilitatea organizatorilor de a atinge un public mult mai larg decât ar fi fost posibil dacă evenimentul ar fi avut loc doar în format fizic.

Testimonial

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?