Cosmina Bucur – Inspirație la o cafea by Cafeneaua Fetelor

Atingerea unui reach organic de peste 1000 de vizualizări pentru un podcast nișat

Curs Digital
Brief
Client
Scop
Sector

Cosmina Bucur – Inspirație la o cafea by Cafeneaua Fetelor

Producție Podcast – Pachetul Instant

Dezvoltare Personală

Despre proiect

La începutul lunii aprilie 2022, am fost contactați de către Cosmina Bucur, Evolution Trainer & Fondatoarea Comunității Cafeneaua Fetelor, pentru producția unei serii de podcasturi ce aveau ca rol promovarea comunității dedicată femeilor interesate de dezvoltare personală.

Pentru că la momentul lansării podcastului, proiectul dezvoltat de Cosmina se afla la început de drum, am convenit împreună cu aceasta faptul că pachetul instant este cea mai potrivită opțiune pentru momentul la care se afla proiectul, având în vedere că obiectivul principal era promovarea topicurilor dezbătute în cadrul grupului de Facebook în jurul căreia era construită comunitatea, cu ajutorul unor materiale video calitative.

Începând din luna iunie, Cosmina a produs lunar câte un episod de podcast video, primul sezon de podcast-uri video urmând a se încheia în decembrie 2022.

În acest sens, am programat sesiunile de înregistrare, în funcție de disponibilitatea Studioulul de Podcast permanent și a invitaților și am înregistrat materialul într-un format audio-video, cu un ansamblu tehnic multi-cam, iar înregistrarea a fost realizată în regim de live, cu ajutorul unei console de live streaming, pentru ca la finalul sesiunii să putem preda materialele video premontate.

Podcastul a crescut constant în toată această perioadă, la fel ca întregul proiect, preponderent organic.

Cafeneaua Fetelor este o comunitate online de dezvoltare personală pentru femei. Comunitatea funcționează pe baza unui abonament de membership lunar, care îți oferă acces la un set de instrumente și informații ce te pot ajuta sa te eliberezi de convingerile limitative și sa ai o viata mai implinita si mai armonioasa. Toate materialele sunt incarcate intr-o platforma de elearning si pot fi accesate instant 24/7.

Testimonial

Descarcă GRATUIT ebook-ul "Crafting & Launching YOUR PODCAST"

cum să faci primul podcast

Felicitări, te-ai abonat cu succes la newsletter
Oops! A apărut o eroare la abonarea la newsletter, te rugăm să mai încerci o dată.
Vom folosi adresa de email exclusiv pentru comunicările comerciale pentru care ți-ai dat acordul
Crafting & Launching YOUR PODCAST
Our productions

Alte proiecte

Curs Digital
August 28, 2023
Business coaching transformat în produs digital
Ana Nicolescu, Business Coach & Change Strategist, ne-a contactat pentru producția cursului ei digital, Curs Plan de Business, Gândire de Antreprenor și Strategie de Comunicare,
Citește tot articolul
Curs Digital
August 28, 2023
Digitalizarea expertizei în wellbeing profesional prin producția unui micro curs
Corina Demeter ne-a contactat pentru producția unui curs digital prin care își propunea să își transpună expertiza dobândită de-a lungul anilor ca expert în Resurse Umane
Citește tot articolul
request an offer

Contact

Pentru orice întrebare cu privire la serviciile noastre sau pentru a cere o ofertă personalizată, completează acest formular și te vom contacta în cel mai scurt timp.

*Nu vom trimite datele tale nimănui, adresa de email va fi folosită doar în scopul contactării

Am primit cererea ta de ofertă, în cel mai scurt timp te vom contacta pentru a clarifica nevoile tale.
A apărut o eroare în trimiterea formularului, te rugăm să mai încerci o dată.