Reguli de utilizare a spațiului Amaze

Închirierea spațiului se va face cu dispunerea mobilierului și elementelor de decor, așa cum sunt. 

În situația în care proiectul vostru are nevoie de o personalizare a spațiului, avem rugămintea să ne comunicați acest lucru încă de la momentul rezervării. 

În costul de închiriere standard, fiecare încăpere va fi preluată și predată cu aceleași elemente de decor și mobilier. În situația în care aveți nevoie să faceți modificări în privința mobilierului, avem rugămintea ca la finalizarea rezervării, să poziționați elemente de decor în forma inițială. Toate înregistrările foto-video trebuie făcute în acea sală. 

Avem rugămintea să respectați numărul de persoane indicat în descrierea spațiului rezervat, potrivit fiecărui proiect.

Rezervarea parțială presupune exclusiv spațiile rezervate. 

Vă rugăm să respectați programul de rezervare și să părăsiți spațiul la  timp. Rezervarea se face în ciclul orar, așadar dacă prelungiți chiar și cu 10 minute, vom fi nevoiți să taxăm o oră întreagă. Orele suplimentare nu pot fi garantate. Rezervați cât timp aveți nevoie.

Având în vedere traficul mare de vizitatori al spațiului, nu răspundem pentru obiecte pierdute/ abandonate;

Nu depozitați bunuri personale în spațiile comune. 

Nu se permite depozitarea în spațiu a produsele sau props-urilor necesare proiectelor cu mai mult de 24 de ore înainte/ după rezervare. 

Pentru depozitarea de echipamente / bunuri (deținute de client) pentru mai mult de 24 de ore înainte/ după ziua închirierii se percepe o taxă de 50 euro/ zi; Pentru a veni în ajutorul proiectelor (speciale) complexe, puteți stoca logistică necesară, în limita permisă de celelalte proiecte desfășurate în spațiu. Pentru acest serviciu,  avem rugămintea să specificați acest aspect în momentul rezervării. 

Nu ne putem asuma răspunderea pentru zgomote ce depășesc o intensitate normală, ce poate fi cauzat de claxoane, ambulanțe sau lucrări ale drumurilor publice și ce poate fi va fi captat de echipamente performante de sunet. 

Fumatul sub orice formă este interzis, în afara spațiilor special amenajate ce se regăsesc în curtea interioară și pe balcon. Persoana care face rezervarea este responsabilă pentru întreaga echipă.

Se păstrează curățenia sau se percepe taxa suplimentară de 50 lei.

Orice daune aduse mobilierului, pereților sau echipamentelor închiriate se plătesc.

Vă rugăm să nu murdăriți covoarele.

Regulament intern de funcţionare

Utilizatorii spaţiului trebuie sa respecte liniștea și spațiile celorlalți Beneficiari/ Locatari şi/ sau a Vecinilor;

  1. Utilizatorii spațiului nu pot realiza fotografii, înregistrări audio sau video privind activitatea celorlalți Beneficiari/ Locatari și nici asupra spațiilor închiriate de către aceștia;
  2. Utilizatorii spațiului se obligă să aibă o atitudine colaborativă și să nu susțină acțiuni de concurență neloială pentru instituția Prestatorului;
  3. Utilizatorii spaţiului se obligă să asigure curățenia propriului spaţiu precum și să o păstreze pe cea din zonele comune aferente spațiului;
  4. Utilizatorul spațiului are obligația de a nu permite accesul/ de a nu introduce persoane neautorizate în spaţiul de incubare, fără autorizarea AMAZE MEDIA & PRODUCTION SRL.
  5. Utilizatorii spaţiului au obligaţia de a folosi bunurile puse la dispoziţie în baza Comenzii de Prestări Servicii, doar în interiorul spaţiului;
  6. Utilizatorii spațiului vor manevra/ manipula/ folosi toate bunurile AMAZE MEDIA & PRODUCTION SRL puse la dispoziţia acestuia cu grijă, în caz de stricăciuni aduse putând fi obligați la plata acestora în conformitate cu dispoziţiile Contractului de Prestări Servicii semnat.  
  7. Echipamentul necesar în vederea desfășurării activității, precum echipament video, audio, foto, etc. puse la dispoziție de către AMAZE MEDIA & PRODUCTION SRL la cererea Beneficiarului, dacă este cazul, se va manevra/ manipula/ folosi cu grijă, în caz de stricăciuni aduse putând fi obligați la plata acestora în conformitate cu dispozițiile contractului semnat.
$('head').append('');

Log in with your credentials

Forgot your details?