Spread the word &
Inspire the world

Podcastingul poate părea intimidant dacă nu ești familiarizat cu tehnologia, motiv pentru care, am creat studioul de podcast: un serviciu la cheie, special creat pentru a te ajuta în răspândirea mesajului tău cu lumea întreagă.

Studioul este echipat cu o gamă completă de echipamente de producție audio-video de ultimă generație și poate găzdui până la 3 persoane concomitent.

Amaze îți va duce ideea la următorul nivel, cu zero cunoștințe tehnice din partea ta!

Ansamblu VIDEO

Camera A – Blackmagic Design Cinema Pocket Camera 4k / Speedbooster + Canon 50mm f/1.4
Camera B – Blackmagic Design Cinema Pocket Camera 4k / Speedbooster + Canon 50mm f/1.4
Camera C – Panasonic GH4 + Rokinon 12mm f/2.0
Trepiede Heavy Duty Manfrotto
Mixer Video Blkacmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

Ansamblu AUDIO

3x Microfoane Broadcast Rode MicPod
3x Stativ Microfon Gravity
3x Cabluri XLR Cordial Professional FLEX
Mixer Audio Digital Soundcraft UI24R

Ansamblu LUMINI

Pentru a le putea oferi Specialiștilor și Trainerilor o experiență de producție inedită, la aceleași standarde de calitate în producție cu cele ale brandurilor mari, ne vom desfășura activitatea sub Creative Commons (CC), ceea ce înseamnă că materialele produse în studioul nostru pot fi utilizate cu condiția să ni se atribuie creditul ca autor: logo/ watermark Amaze.

Pachetele de înregistrare Quick & Easy și Proper Nice pot fi accesate doar în condițiile de distribuție a materialelor cu titlul free value/ non-comercial, audiența de difuzare fiind exclusiv digitală.

Cu Amaze Studio, puteți dezvolta conținut foto, video și audio, fără să aveți nevoie de cunoștințe tehnice, într-un mediu de studio permanent, făcând conținut digital rapid și accesibil, datorită ecosistemului de servicii reunite în jurul spațiului de producție.

Pentru ca acest ecosistem să funcționeze,  avem câteva condiții fixe  în privința reprogramărilor.

Toate Rezervările sunt supuse politicii noastre privind perioada de grație, care oferă o rambursare completă pentru Rezervările anulate în termen de 24 de ore de la primirea unei Confirmări de rezervare, dar nu mai târziu de 48 de ore înainte de ora de începere a evenimentului.

Oaspeții Amaze pot anula rezervarea cu până la 7 zile înainte de ora de începere a evenimentului și vor primi o rambursare completă din prețul rezervării. Oaspeții își pot anula rezervarea cu între 7 zile și 24 de ore înainte de ora de începere a rezervăriii și pot primi o rambursare de 50% din prețul rezervării. Anulările rezervărilor trimise cu mai puțin de 24 de ore înainte de ora de începere a evenimentului nu sunt rambursabile.

Pentru că siguranța clienților noștri primează, am implementat măsuri de precauție sporite în incinta studio-ului de producție, după cum urmează: limita de închiriere a spațiului este 5 invitați per studio, dintre care maxim 3 invitație, respectiv 2 membrii ai echipei tehnice;

Folosește formularul de mai jos pentru a rezerva spațiul Amaze pentru podcastul tău!

Ofertă valabilă până la 30 aprilie 2022

8+ hour discount

Pachete podcast

Quick & Easy

Sesiune de înregistrare 60 min

Pachetul este pentru tine, dacă ești un Specialist care se află în etapa de prototipare a unui format de podcast. Cu acest pachet, vei putea testa un episod pilot de calitate, cu impact mare și costuri accesibile. Chiar dacă te aflii în faza de testare, vrei ca toate materialele lansate în comunitatea ta să denote un înalt standard de profesionalism, fără să te concentrezi pe componenta de brand, în acest moment.

149 € / podcast

Include

 • ready to use set design;
 • înregistrare multi-cam 3 camera show;
 • lumini profesionale studio;
 • microfoane podcast;
 • 1 videograf;

Primești

 • sesiune full video ready to use a înregistrării;
 • sesiune full audio ready to use a înregistrării .mp4 și .wav;
 • sesiune full video needitată pentru fiecare cameră;
 • 2 fotografii high res ready to use;

Proper Nice

Sesiune de înregistrare 60 min

Acest pachet este pentru tine, dacă ești un Specialist care are nevoie de un podcast aliniat Brandului Personal. Având un thumbnail care să atragă atenția, te vei evidenția pe platformele de podcast. Nu doar că cochetat cu ideea lansării propriul podcast, dar ai și strâns suficiente impresii din partea publicului, care ți-au confirmat faptul că ceea ce ai de transmis este cu adevărat valoros, pentru a putea trece la următorul nivel.

299 € / podcast

Include

 • toate elemente Quick & Easy;
 • editare audio specială incluzând stock music;
 • pachet editare grafic basic incluzând intro/ outro personalizat;

Primești

 • 1 serie de revizii;
 • state of the art thumbnail;
 • sesiune full video ready to use fully branded;
 • 15-30 sec. video promo stock jingle;

Enterprises

Plan personalizat

Acest pachet este pentru tine dacă ești un Specialist sau o companie ce are nevoie de conținut video cu un nivel de personalizare ridicat. Spațiul de producție este pretabil atât pentru conținutul free value cât și pentru cel cu scop comercial. Accesul la echipa de producție in-house, precum și spațiul modular cu decoruri real-life facilitează crearea de conținut custom-made.

începând de la 499 €

Include:

 • custom-made real life set design;
 • all the Proper Nice features;

Primești

 • concept;
 • transcript;
 • included With Your Order up to 3 Revisions;
 • special Audio Editing;

Întrebări frecvente

O oră de înregistrare echivalează cu 60 de minute de închiriere de studio în care includem testele de sunet și imagine și înregistrarea propriu-zisă. Aceasta înseamnă că durata materialului final depinde doar de momentul în care tu și invitații tăi începeți înregistrarea. Un material final tipic are o durată de 45 de minute, după eliminarea testelor. Acesta este motivul pentru care recomandăm tuturor clienților noștri să își pregătească materialul introductiv în avans, înainte de începerea producției efective.

De asemenea, ora înregistrării rămâne aceeași indiferent de numărul de persoane care participă la discuție. De exemplu, dacă aveți 1 gazdă și 2 invitați (3 participanți în total) și înregistrați timp de 1 oră, aceasta va fi considerată doar 1 oră.

Spațiul Amaze este un spațiu modular și versatil, special gândit pentru a putea produce content cu un decor real life estetic, din aproape orice perspectivă. Pentru optimizarea costurile și a procesului de producție, podcast-urile se înregistra doar în studioul special pregătit pentru asta,  în decorul prezentat în imaginile ce servesc ca exemplu.

În cazul în care îți dorești să ții un interviu și/ sau un alt tip de material, sub formatul de emisiune tv, cu înregistrare audio prin lavaliere, și ai deja în minte unul dintre set-up-urile noastre, te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă de preț dedicată.

În cazul în care un oaspete nu se prezintă la rezervare, o vom trata ca pe o anulare pe termen scurt ( vezi politica noastră de anulare a rezervării);

Uneori discuțiile vor fi atât de captivante încât oaspeții Amaze vor dori să stea peste ora de încheiere a rezervării. Chiar dacă ne-ar face mare plăcere să îți extindem rezervarea, în majoritatea cazurilor, decizia noastră referitoare la a-ți da posibilitatea să stai peste program este direct dependentă de gradul de ocupare a sălii în ora imediat următoare.

Dacă totuși programul rezervărilor din acea zi ne va permite, te rugăm să ai în vedere faptul că programul orelor suplimentare va fi calculat după următoarea formulă: 1.5 x tarif orar;

Log in with your credentials

Forgot your details?