Descoperă-ți autenticitatea

Impactul necesar. De ce contează dezvoltarea personală în antreprenoriat. Dacă prin antreprenoriat înțelegem un mijloc de a furniza valoare, e necesar să înțelegem că totul începe și se termină cu dezvoltarea personală.

Amaze vă propune o serie NOUĂ de podcast-uri despre rolul decisiv pe care armonia interioară îl are în business și, implicit, despre succesul pe care acest ingredient îl aduce. Pentru că atunci când își șlefuiește calitățile, ființa umană are acces la valori durabile precum forță interioară, înțelegere, competență. Implicit, un astfel de om devine echipat pentru a crea valoare pentru cei din jur, deci și în business.

Primul podcast din această serie este, de fapt, episodul-pilot. Și pentru că este primul, ne-am dorit să facem o impresie bună și să ridicăm ștacheta din start, așa că am început cu Alexandra Roxana Popa, personal growth geek pe diferite subiecte din tema dezvoltării personale. Conversația cu Alexandra, pe care am putea-o numi fără a greși câtuși de puțin una dintre exploratoarele dezvoltării personale, un antreprenor în serie, un lider curajos și optimist, un bun cunoscător al rețetei succesului, este condusă de Mirela Solomon, fondatoarea proiectului Amaze.

De altfel, Mirela va fi gazda majorității podcast-urilor din acest serial, care explorează, prin discuții deschise, reale, autentice și transparente, lecții importante desprinse din experiențele invitaților. De asemenea, oferă perspective și instrumente pentru ca publicul să poată găsi răspunsuri la întrebări despre autocunoaștere, dezvoltare personală, vocație, viață trăită cu sens, echilibru în viață profesională și personală, rutine sănătoase etc.

Educația este un dar

Lumea se schimbă în fiecare secundă. Liderii sunt mereu pregătiți să accepte modificări, să-și adapteze gândirea la dinamica situațiilor emergente: adaptabilitatea este numele cărții câștigătoare. Liderii învață constant. Sunt curioși, caută să cunoască noi perspective, noi experiențe.

Amaze vă propune o serie de lideri antreprenori din experiența cărora toți avem ce învăța. Sunt oameni care-și vor dezvălui ideile și experiențele despre:

Autocunoaștere – Dacă nu reușim să ne furnizăm nouă înșine ceea ce avem nevoie, nu avem cum să identificăm nevoile altora, pe care îi dorim clienți.

Armonie- Potrivirea între personal și profesional se bazează pe 4 piloni: învățarea (educația), valoarea, sensul (scopul) și apartenența. Învățăm, ne dezvoltăm, creștem, căpătăm sens.

Valoarea dă sens transcendent muncii noastre. Asemeni iubirii, sensul ne oferă sentimentul de apartenență.

$('head').append('');

Log in with your credentials

Forgot your details?