Business coaching transformat în produs digital

Producție cursului digital creat pentru Specialistul în Comunicare Strategică, Ana NicolescuProject Description

Client:

Ana Nicolescu | Business Coach & Change Strategist

Scope:

Curs digital

Sector:

Comunicare Strategică

Context

Principalul motiv prin care oamenii învață mai bine prin intermediul video-ului decât al textului se datorează creierului care procesează clipul video de 60.000 de ori mai repede decât un text, a afirmat dr. Liraz Margalit, psiholog social specializat în designul comportamental și comportamentul decizional. Aceste date științifice au condus la creșterea fără precedent a cursurilor digitale, a învățării prin lecții video la nivel internațional.

Potrivit eLearningIndustry.com, un cursant tinde să-și amintească doar 10% din conținutul unui text, 65% din conținutul vizual și 95% din conținutul audiovizual. Aceste date, alături de restricțiile pandemice, au ridicat conținutul video la peste 80% din traficul mondial pe internet, iar 98% dintre firme la nivel mondial au inclus video în strategia de digital learning.

Project Description

Ana Nicolescu, Business Coach & Change Strategist, ne-a contactat pentru producția cursului ei digital, Curs Plan de Business, Gândire de Antreprenor și Strategie de Comunicare, un curs intensiv în format video, dedicat soloprenoarelor ce au nevoie de claritate și structură în business.

Ana avea nevoie de toate ingredientele necesare transformării expertizei ei într-un produs digital, precum: pre-producție, producție și post-producție atât pentru materialul final compus din 14 module de tip microlearning cât și pentru materialele tactice necesare promovării cursului.

Pentru partea de pre-producție, am construit un decor de filmare dedicat brandului personal al Anei și am construit un moodboard pentru realizarea cadrelor de Personal Branding Shooting. Sesiunea de branding personalizată a început cu o conversație aprofundată despre Brandul Personal, astfel încât să putem înțelege pe deplin nevoile și viziunea Specialistului, pentru ca imaginile reușite să îi spună povestea. Am discutat aplicat despre ce vor transmite fotografiile și am venit cu un plan despre cum și ca cadre real life să construim în studio pentru a surprinde cel mai bine acest lucru.

Testimonial

”Ce m-a atras la Amaze dinainte să cunosc echipa a fost că oferă soluții integrate de filmare, editare și fotografie de brand. În plus, spațiul pe care îl pun la dispoziție nu este doar un studio foto sau unul de înregistrări, este o casă cozy, cu mai multe palete de culoare în funcție de ce îți dorești să transmiți pentru brandul sau serviciul tău.

Când am vorbit la telefon cu Mirela, am simțit că avem aceeași viziune despre ce înseamnă partea de curs online și aceleași valori: integritate, structură și strategie, eficiență sau mai bine zis eficientizare.

Adică am avut o experiență integrată, unde toată echipa a înțeles produsul meu și l-a pus în valoare. M-au pus și pe mine în valoare de la make-up-ul care am vrut să fie cât mai natural, la editarea pozelor fără filtre și măști. Toată echipa a ascultat cursul meu în timp ce-l înregistrăm și în pauzele dintre sesiuni veneau cu feedback, cu întrebări punctuale, cu ce insight-uri au avut. Am simțit că sunt prezenți conștient și că sunt sincer interesați să treacă prin proces.

Povestea nu se oprește aici, vom continua colaborarea pentru materialele de promovare a cursului și să sperăm pentru podcastul la care visez de 4 ani.

Recomand echipa Amaze tuturor creatorilor de cursuri sau de produse digitale.”

Ana Nicolescu – Business Coach & Change Strategist

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?