Atingerea unui reach organic de peste 1000 de vizualizări pentru un podcast nișat, la doar câteva luni după lansare

Sezonul 1 Inspirație la o cafea, by Cafeneaua FetelorProject Description

Client:

Cosmina Bucur – Inspirație la o cafea by Cafeneaua Fetelor

Scope:

Producție Podcast – Pachetul Instant

Sector:

Dezvoltare Personală

Project Description

La începutul lunii aprilie 2022, am fost contactați de către Cosmina Bucur, Evolution Trainer & Fondatoarea Comunității Cafeneaua Fetelor, pentru producția unei serii de podcasturi ce aveau ca rol promovarea comunității dedicată femeilor interesate de dezvoltare personală.

Pentru că la momentul lansării podcastului, proiectul dezvoltat de Cosmina se afla la început de drum, am convenit împreună cu aceasta faptul că pachetul instant este cea mai potrivită opțiune pentru momentul la care se afla proiectul, având în vedere că obiectivul principal era promovarea topicurilor dezbătute în cadrul grupului de Facebook în jurul căreia era construită comunitatea, cu ajutorul unor materiale video calitative.

Începând din luna iunie, Cosmina a produs lunar câte un episod de podcast video, primul sezon de podcast-uri video urmând a se încheia în decembrie 2022.

În acest sens, am programat sesiunile de înregistrare, în funcție de disponibilitatea Studioulul de Podcast permanent și a invitaților și am înregistrat materialul într-un format audio-video, cu un ansamblu tehnic multi-cam, iar înregistrarea a fost realizată în regim de live, cu ajutorul unei console de live streaming, pentru ca la finalul sesiunii să putem preda materialele video premontate.

Podcastul a crescut constant în toată această perioadă, la fel ca întregul proiect, preponderent organic.

Cafeneaua Fetelor este o comunitate online de dezvoltare personală pentru femei. Comunitatea funcționează pe baza unui abonament de membership lunar, care îți oferă acces la un set de instrumente și informații ce te pot ajuta sa te eliberezi de convingerile limitative și sa ai o viata mai implinita si mai armonioasa. Toate materialele sunt incarcate intr-o platforma de elearning si pot fi accesate instant 24/7.

Testimonial

Alte studii de caz

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

    Log in with your credentials

    Forgot your details?